Spontaniczna i pożywna sałatka o zadziwiającym smaku. Składniki: 2 dojrzałe pomidory bez skórki, ser kozi - pół krążka (cabri bon), garść siekanych migdałów, szafran
Smacznego!
ps. na zdjęciu nie widać za bardzo pomidorów - są pod serem ;)
A Ja polecam szybkie pomidorki na ciepło: pomidora przekrajam na pół.Posypuję połówki pomidora parmezanem, dodaję szczyptę ulubionej przyprawy włoskiej i na moment wkładam do piekarnika-bardzo smaczne.
Ciekawe połączenie pomidorów z migdałami,w moim przypadku ser kozi zastąpię tofu wędzonym.Super zdjęcie!
OdpowiedzUsuńA Ja polecam szybkie pomidorki na ciepło: pomidora przekrajam na pół.Posypuję połówki pomidora parmezanem, dodaję szczyptę ulubionej przyprawy włoskiej i na moment wkładam do piekarnika-bardzo smaczne.
OdpowiedzUsuń