Strony

wtorek, 10 sierpnia 2010

Szybkie pomidory


Spontaniczna i pożywna sałatka o zadziwiającym smaku.
Składniki: 2 dojrzałe pomidory bez skórki, ser kozi - pół krążka (cabri bon), garść siekanych migdałów, szafran

Smacznego!

ps. na zdjęciu nie widać za bardzo pomidorów - są pod serem ;)

2 komentarze:

  1. Ciekawe połączenie pomidorów z migdałami,w moim przypadku ser kozi zastąpię tofu wędzonym.Super zdjęcie!

    OdpowiedzUsuń
  2. A Ja polecam szybkie pomidorki na ciepło: pomidora przekrajam na pół.Posypuję połówki pomidora parmezanem, dodaję szczyptę ulubionej przyprawy włoskiej i na moment wkładam do piekarnika-bardzo smaczne.

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz. Ze względu na intensywne ataki spamerskie komentarze tylko z kont Google. Przepraszam za utrudnienia.